Myzoom logó

Így lehet magas szintű a telefonálás – Bemutatkozik a Zoom Phone

Telefonálni sokunk számára már rutin feladatnak számít, de valljuk be, a hagyományos telefonhívásokat gyakran idegőrlőnek és vontatottnak érezzük. Egy rosszul szervezett telefonkonferencia vagy egy nehezen elérhető ügyfélszolgálat pedig csak tovább rontja a célravezető telefonálást. A technológia segítségével ma már egészen tökéletes megoldás ütötte át a jeget, áthidalva az eddigi akadályozó tényezőket, amely a Zoom Phone nevű szolgáltatásban testesül meg. 

Mi a baj a hagyományos telefonhívásokkal?

Bizonyára mindenkivel előfordult már, fontos telefonbeszélgetések alkalmával, hogy a vonal megszakadt.

Vagy egyszerűen csak nem hallottuk tisztán beszélgetőpartnerünket.

Ezek a problémák komoly frusztrációt okozhatnak kulcsfontosságú beszélgetéseink alatt.

És akkor még nem is említettük a külföldi kapcsolattartást, ami hagyományos telekommunikációval jóformán teljesen elképzelhetetlen a lefedettség és a magas tarifák végett.

Ugyancsak örök dilemma a megszámlálhatatlan, előre egyeztetett hívás észben tartása.

Napjainkban olyan információáradat zúdul ránk, hogy kénytelenek vagyunk órára, percre pontosan beosztani fontosabb telefonbeszélgetéseinket, előre.

Mennyivel könnyebb lenne, ha online telefonkönyvünkben ezt mind meg tudnánk tervezni..

És itt jön szóba a Zoom Phone!

A Zoom hatékony rendszergazdai portálján keresztül bárhonnan beállíthatjuk, kezelhetjük és felügyelhetjük felhőalapú telefonrendszerünket.

Adminisztráció és a telefonálás? –  Zoom Phone adminisztráció

Beszéljünk először az integrációról. Ugyanis időigényes procedúra lehet a telefonszám átvitel.

De nem a Zoom Phone használata esetében!

Partnereinket nagyon egyszerűen át tudjuk telepíteni meglévő szolgáltatónktól a felhőalapú rendszer telefonkönyvébe. 

Több eszközről szeretnénk használni a szolgáltatást?

Könnyűszerrel hozzárendelhetjük, és kezelhetjük a Zoom admin portálon keresztül akár asztali telefon eszközeinket is.

A globális hívásátirányítás megint csak egy fontos funkció. Az üzleti órák, munkaidőn kívüli időszakok és az éjszakai hívások  menedzselése innentől számítva szinte gyerekjáték.

Automatikus ügyfélszolgálat?

Hatékonyan át tudjuk irányítani a bejövő hívásokat, miközben testre szabhatjuk a várakozó hívók hallgatói élményét különböző zenékkel.

Hasznos funkciók sokasága? – Zoom Phone hívás funkciói

A Zoom Phone hívási funkcióit úgy tervezték, hogy rugalmas, mobilis és effektív felhőalapú telefonrendszert biztosítsanak a felhasználók számára.

Ennek köszönhető a széleskörű lehetőségek tárháza áll rendelkezésünkre. Nem számít melyik eszközgyártó készülékeit, melyik operációs rendszert preferáljuk.

Egyetlen, egységes platform biztosított számunkra a találkozókhoz, telefonhoz és csapatcsevegéshez is, legyen szó Windows, Apple MacOS, Apple iOS és Google Android készülékről.

Fontos üzleti hívásunkat rögzíteni szeretnénk?

Nem kell különböző hívásrögzítő alkalmazásokat letöltenünk, igény szerinti és teljes időben történő rögzítés és visszajátszás lehetővé teszi a telefonbeszélgetések könnyű archiválását és visszakeresését.

A szolgáltatásnak köszönhetően kényelmesen átalakíthatjuk hívásunkat egy teljes értékű Zoom megbeszéléssé, anélkül, hogy a résztvevőnek manuálisan csatlakoznia kéne.

Ezzel nem csupán időt spórolhatunk, de hívásainkat egy sokkal magasabb, közvetlenebb szintre emelhetjük.

Milyen lehetőségeket rejt a Zoom Phone vállalatok számára?

“A Zoom Phone rendkívül értékesnek bizonyult csapatunk összekapcsolásában. Az egy kattintásos lehetőség a hívások emelésére találkozókká megkönnyítette felhasználóink életét, csökkentve az időt, és megszüntetve a szükségességet, hogy több platformot használjanak egyszerre. A Zoom árazási tervei lehetővé tették egyetlen megoldás bevezetését irodáinkban világszerte.” – mondta Susan Delaney, az Ebay globális hálózati szolgáltatások részlegének igazgatója.

Egy platform mindenek felett.

A Zoom az évek alatt bebizonyította kiválóságát. A Zoom Phone egyetlen platformot kínál a találkozók, a telefon és a csapatkommunikációhoz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy egyetlen alkalmazáson belül dolgozzunk, csökkentve az elfecsérelt időt és a fáradtságot.

Mi a helyzet a megbízhatósággal?

A Zoom Phone kiváló minőségű hívásokat biztosít, illetve utat enged dolgozói  számára, hogy élő chaten és e-mailben is elérhetőek legyenek. A felhőalapú szolgáltatás a vállalati kommunikáció zökkenőmentes működését biztosítja, még akkor is, ha az internetkapcsolat megszakad.

Mennyire költségtakarékos ez a megoldás?

Az árak rendkívül versenyképesek, és lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egyszerűen bevezessék a telefonos szolgáltatásokat anélkül, hogy költséges mobilflottákat működtetnének.

Lehetőséget kapunk a platform keretein belül több telefonszámot tárolni. Így ha rendelkezünk egy magyar, egy svájci és akár egy egyesült államokbeli hívószámmal, szabadon menedzselhetjük melyikről szeretnénk kezdeményezni telefonbeszélgetésünket. Ennek köszönhetően bárhol a világon, mindig helyi tarifával fogunk tudni hazatárcsázni.

Mit nyújthat az ügyfél számára?

Viszlát akadozó hang: Mint ügyfelek, figyelemmel kísérhetjük a hívásminőséget és a hálózati problémákat az adminisztrációs felületen keresztül, és proaktívan monitorozhatjuk és megoldhatjuk a hívásminőséggel kapcsolatos problémákat.

Rugalmas konstrukció: Választhatunk korlátlan vagy mérés alapú hívási csomagok között, és lehetőségünk van a meglévő szolgáltatónk átirányítására a Zoom Phone felhőalapú PBX szolgáltatásába.

Globális jelenlét: Beállíthatjuk, hogy milyen időintervallumban dolgozunk, és hatékonyan kezelhetjük partnereink hívásait, bármely időzónában, határok nélkül.

Összefoglalás

A Zoom Phone nevű szolgáltatás egy felhőalapú telefonrendszer, amely a hagyományos telefonhívásokhoz képest rugalmasabb, hatékonyabb és olcsóbb megoldást nyújt a felhasználóknak.

A Zoom Phone megengedi a felhasználók számára, hogy könnyedén beállítsák, kezeljék és felügyeljék a telefonrendszerüket a Zoom hatékony rendszergazdai portálján keresztül, és testre szabják a várakozó hívók hallgatói élményét különböző zenékkel.

A szolgáltatás globális hívásátirányítási funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a munkaidőn kívüli hívások menedzselését. A Zoom Phone hívási funkciói kifejezetten a felhasználók igényeihez igazodnak, és sok rugalmasságot, mobilitást és hatékonyságot kínálnak mind a vállalatok, mind az ügyfelek számára.

Ha szeretné vállalkozását a következő szintre emelni, keressen bennünket bizalommal!