Myzoom logó

Oktatás

Hatékony tanár-diák interakció. Korszerű technológia. Élményszerű képzések.

Motivált tanulók és oktatók a jövő tantermében

Legyen mindenki jelen!

A modern oktatással szembeni elvárások közé tartozik a megfelelő eszközök, korszerű technológia és a hibrid megoldások használata. A Zoom segítségével az oktatók és a tanulók is megtapasztalhatják a digitális együttműködés, a profi prezentálás és a hatékony csapatmunka előnyeit a tartózkodási helytől függetlenül. Így az iskolák versenyképesek maradhatnak, a diákok és a pedagógusok pedig készen állhatnak a jövő digitális kihívásaira.

Zoom megoldások

Digitális lehetőségek Zoomos tárháza

Digitalizált tárgyalóterem

Zoom termek

Kivetítő panel tárgyalás közben

Zoom eszközök

Home office

Zoom licencek

Digitális oktatás korlátok nélkül

Hatékony Zoom megoldások

A Zoom lehetővé teszi a megfizethető és az adott osztályteremre, előadói terekre szabott interaktív megoldásokat. A tanárok és a diákok a tökéletes minőségű hang-, videó- és tartalommegosztás mellett a középiskolai órák, az egyetemi előadások, virtuális prezentációk során hatékonyan tudnak kapcsolódni egymáshoz. A korszerű Zoomos eszközöknek és technológiáknak köszönhetően valósághű és élményszerű környezetben valósulhat meg a tanár-diák interakció.

Digitális oktatás

A Zoomban rejlő oktatási lehetőségek

Oktatás animáció

Korszerű technológia

A beszélő-követésnek, az automatikus zajszűrésnek, intuitív technológiáknak köszönhetően a tanulók és a pedagógusok számára is élmény lehet az oktatás.

Covid oktatás

Hibrid tanterem

Hagyományos tantermi vagy távoktatás? A Zoommal mindkettő korszerűen és élménydúsan megvalósítható az adott oktatási intézményre, tanteremre szabva.

Föld

Diákbázis megtartása és növelése

Az iskolák a magas színvonalú képzéseiket a Zoom által digitálisan is elérhetővé tehetik a külföldi diákok, a távoktatásban résztvevők számára.

Online oktatás

Lebilincselő audiovizuális élmény

Tökéletes hang-, videó- és tartalommegosztási lehetőségekkel jelentős szintet léphetnek az oktatás szereplői.

Tanuló

Természetes tanár-diák kommunikáció bárhol

A modern, zökkenőmentes tartalommegosztási rendszer kifogástalan tanár-diák interakciót eredményezhet bárhol, ahol az oktatás éppen történik.

Oktatás okos panel

Okostábla funkció

Az okostáblát az oktatás résztvevői közösen, akár egyszerre is használhatják különböző ábrák és vázlatok készítése céljából.

Kérjen ajánlatot!

Töltse ki az űrlapot és mi keresni fogjuk Önt