Myzoom logó

Iparágak

Egyedi igényekre szabott, egyszerűen működő, felhőalapú rendszer.

Vállalatoknak

Szervezeti szintű hatékonyságnövelés Zoommal

A Zoommal gördülékeny digitális csapatmunka, kifogástalan kép- és hangminőségű, eredményes online meetingek hozhatók létre. A modern platform sokoldalú funkcióval akár a több ezer fős virtuális események is professzionálisan levezényelhetők. A rugalmas megoldások által az adott munkakörnyezetbe illesztett videókommunikációt lehet megvalósítani.

Online meeting home office közben
Digitális oktatás

Oktatási intézményeknek

A digitális kihívásokra készen

A Zoom az adott osztályteremre alkalmazott, korszerű digitális megoldásokkal segíti a zavartalan tanár-diák együttműködést, a 21. századi követelményeknek való megfelelést. Ennek köszönhetően az iskolák versenyképesek maradhatnak, a diákok és a tanárok pedig magabiztosan tekinthetnek a jövő digitális kihívásai elé. A modern Zoomos eszközök lehetővé teszik, hogy az oktatás szereplői valósághű és élményszerű környezetben tudjanak egymással kommunikálni.

Egészségügyi intézményeknek

A magas színvonalú egészségügyért

A Zoom tökéletes kép-és hangminőségű, felhő alapú rendszerével magas szintet lehet lépni a hatékony orvos-páciens kapcsolat és az interaktív egészségügyi élmény megteremtése érdekében. A klinikai vizsgálat és oktatás korszerű audiovizuális környezetben történhet meg. A világ minden tájáról csatlakozva könnyedén megvalósítható a zökkenőmentes digitális együttműködés, a kutatási eredmények és innovatív ötletek megosztása.

Digitalizált egészségügy

Érdeklik a Zoomban rejlő lehetőségek?

Keressen minket bizalommal!

Legyen digitális élmény a csapatmunka, gördülékeny a hibrid együttműködés, egyszerűen működő az online kommunikáció!